|
Nu esti logat.
Cum ne "desprindem" de parinti?-4#58 2011-08-26 17:52:19
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?aucii, asta e nasoala...nu am masina dar mi-ar pica prost, cred ca le-as preda masina la faza asta sa se spele cu ea la cap Offline #59 2011-08-26 17:59:35Re: Cum ne "desprindem" de parinti?am zis mai sus, au fost momente cand mi-a ajuns cutitul la os si i-am anuntat printr-un sms "Eu maine plec la mare. N-am chef de discutii. Vorbim cand ma intorc" si am plecat. Asta ca sa evit discutiile de genul "Cuuuuuum sa pleci cu masina nu ai decat un an de cand conduci" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #60 2011-08-26 19:56:50
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?dar de ce tb sa ii instiintezi? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #61 2011-08-26 20:03:26
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?myku asa si eu ori ii ignor ori zic ca ei si fac ca mine, pe mama o mai iau la repezeala ca e obsedata de mancare si imi spune de cate ori isi aduce aminte intr-o zi (cand se intampla sa fiu pe acasa ca acuma in concediu ca in rest n-am treaba...nu mult ) sa mananc asta sau aialalta si nu se lasa pana nu tip la ea, dar si odata tipata tace (pana a doua zi ) Offline #62 2011-08-26 20:47:36
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?cum am procedat eu, am zis NU atunci cand am vrut sa fac ceva. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#63 2011-08-26 20:57:35
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?aaa da si eu ...adica si eu am luat propriile decizii in ceea in ce priveste alegerea facultatii , a locului de munca.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #64 2011-08-26 21:19:32
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?si eu lafel, imi pare rau ca nu au avut ai mei bani sa ma tina in facultate si am pierdut vreo 4 ani pana m-am hotarat si eu ce facultate e potrivita ptr mine, muncesc de la 18 ani, facultatea mi-am platit-o, am facut-o si la zi, am facut si sacrificii...am luat si licenta aproape cu 10 (9.80) Offline #65 2011-08-26 21:50:16
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Eu nu am avut probleme cu nimeni,am facut cam tot ce m-a taiat capul. Si de cele mai multe ori chiar am simtit nevoia sa mi se spuna "STOP" sau un sfat,o indrumare. Norocul meu a fost ca am fost o tipa cu capul pe umeri si am luat deciziile potrivite,zic eu in momentul asta...concluziile le voi trage muuuult mai tarziu. Offline #66 2011-08-27 13:09:37
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?
Nu inteleg cum pot unele persoane, nu ma refer la tine, vbsc in general, pot spune ca parintii isi bat joc de copii, parintii ne vor binele, nu vor sa suferim, mai sunt si cazuri de abuz, dar majoritatea ne vor binele. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #67 2011-08-27 13:36:48
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?
din pacate, nu doar intentia conteaza... mai conteaza si rezultatul.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #68 2011-08-27 13:42:42
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Din prea mult bine ne fac rau, dar nu e rau intentionat, adevarul e tot timpul pe la mijloc I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #69 2011-08-27 13:47:50
Re: Cum ne "desprindem" de parinti? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #70 2011-08-27 13:50:48
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Si daca parintii iti fac scandal cand vrei sa te angajezi, si incep cu ,,gura" ca nu poti fi si la facultate, ca te vei lasa, si te termina nervos. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #71 2011-08-27 13:53:13
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?mda, si daca totusi te angajezi, incep sa-ti reproseze ca nu mai stai pe-acasa, ca dupa ce iesi de la lucru stai aiurea prin oras, de parca ai intarzia pan la 12 noaptea, nu 1-2 ore; si daca indraznesti sa le zici ca in timpul facultei faci naveta faculta-acasa-faculta-acasa, iti spun ca nu esti constienta, si ca nu vei rezista in halu asta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #72 2011-08-27 13:54:42
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Exact! Asta e situatia mea, si iti mai si scot ochii ca sunt parintii tai, si nu eu ii comand, si ei ma intretin. Cu astfel de parinti, ori ii suporti, ori pui picioru in prag, si asta e. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #73 2011-08-27 14:10:34
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Mie mi se pare o chestie ciudata sa nu te lase sa lucrezi Eu ma gandesc asa: tii copilul ala sub aripa ta, ii dictezi ce si cum sa faca, nu-l lasi sa isi ia un job, nu aia, nu aia... si cand va iesi in lume si va da de greu o sa fie exact ca un pui din ala care nu a invatat sa zboare si care se tot prabuseste. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #74 2011-08-27 14:11:47
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?e mai simplu sa ii zici sa se tina de scoala, si in acelasi timp sa-i reprosezi ca-ti mananca banii, nu? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #75 2011-08-27 14:57:41
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?am sa scriu si eu cate ceva aici, dar tre sa imi adun gandurile si sa le selectez. Offline #76 2011-08-27 15:09:54
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?yoyo, ms... dar stii tu... e vb de diferenta intre teorie si practica (unde practica e aia cu care vii din propria experienta din copilarie... si care greu se lasa batuta de teorie, oricat de bine pusa la punct ar fi cea din urma ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|